icon-search
icon-search
  • quelips codmalaysia (1).jpg
  • quelips codmalaysia (2).jpg
  • HQ Quelique.jpg
  • quelips qulique.jpg
  • Lipmatte.jpg
  • photo_2021-01-04_16-04-52.jpg
  • quelips beauty.jpg
  • quelique lipmatte.jpg

Quelips Lipmatte By Quelique

RM 39.90
Quelips Lipmatte By Quelique Ratings: 0 - 0 votes

or pay with up to 3 interest-free payments of RM 13.00 with Split

More info at Split

- +
icon-cart Add to Cart Whatsapp us
Home

Quelips Lipmatte By Quelique Beauty
SET QUELIPS
WARNA PILIHAN
SET SEREREORANGE CHIC &PINK VANITY
SET PASSIONROSE BROWN & KENAGA RED


Quelips Lipmatte By Quelique Beauty


*[MEMPERKENALKAN PRODUK TERBARU QUELIQUE BEAUTY, LIPMATTE LIMITED EDITION YANG BOLEH BUAT SEMUA WANITA CANTIK DAN SEMANGAT]*😱😱😱

Haa .korang mesti tercari cari lipmatte apa yg tak bagi bibir korang merekah kan? Sbb selalunya beli lipmatte mesti bibir kering dan buatkan bibir gelap 😫😪

Dengan Teknologi terbaru Emotional Energy Control (EEC) bukan sahaja dpt menimbulkan rasa kegembiraan rasa semangat bila pakai lipmatte ni, malah korg boleh rawat kulit bibir korg tau 🥰🥰

Kenapa penting ada teknologi EEC??
Pernah tak rasa malas je nak buat apa pun? Rasa letih je rasa tak semangat je 😩 haaa teknologi EEC yg direka khas dlm lipmatte quelips ni la dpt bantu korg untk mengembalikan 'ENERGY' korg yg dh hilang tu tau .Wow ! 😍🤩

Pati minyak ylang ylang dan pati minyak geranium antara bahan yg ada dlm quelips lipmatte.wow apa manfaatnya tu? 🤔
🌟mengembalikan keremajaan kulit bibir
🌟melembabkan kulit bibir
🌟anti-kanser
🌟aroma bunga yg menenangkan
🌟mencipta perasaan yg gembira, tenang dan positif

quelips.jpg

Quelips warna.jpgquelique lipmatte.jpg

Quelips1.jpg



Quelique 2pcs.jpg

quelips qulique.jpg

Quelips Lipstick.jpg

photo_2021-01-04_16-04-52.jpg

Customer comments

Author/Date Rating Comment
Customer Reviews
0 / 5
Total 0 Ratings


Write a review
Your cart is currently empty.
Continue shopping